Budi dio naše mreže
Izbornik

Pokrenuta nova mrežna stranica Postulature sluge Božjega biskupa Antuna Mahnića

Krk (IKA)

Postulatura sluge Božjega predstavila je 3. prosinca mrežnu stranicu posvećenu liku i djelu sluge Božjega s nakanom da svijetli trag tog sluge Božjega dopre do svakoga čovjeka.

Na današnji dan, 3. prosinca 1896. godine, papa Leon XIII. za novoga je biskupa krčkog potvrdio dr. Antuna Mahnića, svećenika i profesora goričke nadbiskupije. Papinskoj potvrdi prethodilo je imenovanje Mahnića od Apostolskog cara Franje Josipa I. nekoliko dana ranije, 22. studenog 1896. S tim je događajem započelo novo poglavlje života u Crkvi i za Crkvu revnoga svećenika, vizionara, borca za Istinu Antuna Mahnića.

U ovoj prigodi, a uoči otvaranja 100. obljetnice rođenja za nebo biskupa Mahnića (14.12.) Postulatura sluge Božjega predstavlja mrežnu stranicu posvećenu liku i djelu sluge Božjega s nakanom da njegov svijetli trag dopre do svakoga čovjeka.

Stranica donosi životopis sluge Božjega, molitve za proglašenje blaženim i svetim, bogatu fotogaleriju, razne materijale i multimediju te mnoštvo objava vezano za njegov život i pastoral postulature. Stranica je ponajviše namijenjena hodočasnicima koji žele posjetiti i moliti na njegovu grobu u krčkoj katedrali te za najave budućih i izvještaje prošlih događanja.

Svakog 14. u mjesecu u krčkoj se katedrali slavi misa po nakanama molitelja, te za dobročinitelje. Nova stranica nudi mogućnost upisa i slanja molitvenih nakana, uslišanja i zahvala.

Mrežna stranica se nalazi na sljedećoj poveznici.