Budi dio naše mreže
Izbornik

Dar tvrtke GRAWE Hrvatska Caritasovoj kući u Vugrovcu

Vugrovec (IKA )

Devetero volontera osiguravajućeg društva GRAWE Hrvatska volontiralo je 12. listopada u Kući sv. Franje Caritasa Zagrebačke nadbiskupije u Vugrovcu.

Obavljali su ličilačke poslove – bojajući dječje sobe, rukohvate, dio vanjske fasade i ograde oko kuhinje. U volonterskom timu sudjelovali su zaposlenici na svim funkcijama, od prodavača osiguranja, zaposlenika u internim odjelima, preko direktora i voditelja pa sve do članice Uprave društva Adriane Tomić.

Korporativno volontiranje projekt je koji to osiguravajuće društvo provodi već godinama, a u kojem svake godine sudjeluje više od 50% svih zaposlenika diljem Hrvatske. Svake se godine na prijedloge zaposlenika odabiru institucije i/ili lokacije unutar lokalnih zajednica koje trebaju pomoć, a GRAWE zaposlenici na raspolaganje stavljaju svoja znanja, vrijeme i trud, dok osiguravajuće društvo pokriva troškove materijala.

„Dan je protekao u veseloj atmosferi, uz aktivno sudjelovanje Caritasovih korisnika, koji su se veselili novim bojama u sobama. Od srca se zahvaljujemo djelatnicima GRAWE Hrvatska na darovanom vremenu i radu, kreativnosti i druženju“, izjavila je voditeljica Kuće Ivana Vincek Kovačić.

U toj Caritasovoj kući na smještaju se trenutačno nalazi 31 korisnik, u dobi od 4 do 16 godina.