Budi dio naše mreže
Izbornik

Pretraga vijesti

8F2560F6-28A6-47B9-8F64-2E62E29F8FBE Created with sketchtool.

Hrvatskom katoličkom sveučilištu dodijeljena sredstva iz poziva “Priprema IRI infrastrukturnih projekata”

U prostorima Ministarstva znanosti i obrazovanja RH u ponedjeljak 29. lipnja potpisano je deset ugovora za istraživanje, razvoj i inovacije kojima se hrvatskim visokoškolskim ustanovama dodjeljuje oko 43 milijuna kuna bespovratnih sredstava. Hrvatskom katoličkom sveučilištu dodijeljeno je 1.1. milijun kuna za projekt znanstvene infrastrukture Instituta za kompleksne sustave.

Studenti Hrvatskog katoličkog sveučilišta na Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku

Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku sklopilo je dogovor o suradnji s Hrvatskim katoličkim sveučilištem (HKS) čiji su studenti komunikologije tako po prvi puta sudjelovali u organizaciji 60. Međunarodnog dječjeg festivala, koji se održava od 20. lipnja do 4. srpnja. Na ovom značajnom međunarodnom festivalu za Hrvatsku, studente HKS-a predvodio je mentor i voditelj Kristijan Sedak, asistent na Odjelu za komunikologiju HKS-a.

Svečanom misom zahvalnicom Te Deum 2020. obilježen je kraj akademske godine

Tradicionalnom svečanom misom zahvalnicom Te Deum 2020. slavljenom u petak 3. srpnja obilježen je kraj predavanja i seminara za ovu akademsku godinu na Hrvatskom katoličkom sveučilištu (HKS). Za neke studente to je bio znak da su im (uspješno) završili i ispiti, čime su i službeno završili preddiplomski ili diplomski sveučilišni studij, objavili su u petak 3. srpnja na mrežnim stranicima HKS-a.

Dvobroj glasnika Gospićko-senjske biskupije

Ovih dana iz tiska je izišao prvi ovogodišnji dvobroj Glasnika Gospićko-senjske biskupije, ukupno 78. i 79. broj izdan u proteklih 21 godinu od ustanovljenja biskupije.

1 2 3 20.814