Budi dio naše mreže
Izbornik

Pretraga vijesti

8F2560F6-28A6-47B9-8F64-2E62E29F8FBE Created with sketchtool.

Molitvena osmina u Osijeku završena kod katolika

Ekumensko zajedništvo tijekom Svjetske molitvene osmine za jedinstvo kršćana u Osijeku, započelo 18. siječnja kod kalvina večernjim ekumenskim bogoslužjem, završeno je u subotu 25. siječnja na blagdan Obraćenja sv. Pavla u katoličkoj župnoj crkvi Sv. Ćirila i Metoda, slav. ap.

Deveta obljetnica djelovanja Zajednice Karmelskih laika Božanskog Srca Isusova

Članovi Zajednice Karmelskih laika Božanskog Srca Isusova, koja djeluje pri samostanu karmelićanki Božanskog Srca Isusova u župi Duha Svetoga u Malom Parizu u Slavonskom Brodu, proslavili su u subotu 25. siječnja na blagdan obraćenja sv. Pavla, devetu obljetnicu djelovanja svoje zajednice.

Spomendan sv. Filomene u Molvama

Spomendan sv. Filomene, zaštitnice mladih, djece, dojenčadi, mladih roditelja, svećenika, ljudi u beznadnim situacijama i bolesnih proslavljen je u subotu 25. siječnja u marijanskom svetištu u Molvama.

Papa Franjo članovima Rimske rote: Čuvajte kršćanske bračne parove

Poput Akvile i Priscile Crkvi su danas potrebni kršćanski bračni parovi, ustrajni svjedoci evanđelja, istaknuo je papa Franjo, primivši 25. siječnja u audijenciju suce i odvjetnike Apostolskoga sudišta Rimske rote. Pastire je pak pozvao da štite brak od ideologijā i partikularizama, izvijestio je Vatican News.

1 2 3 20.281