Budi dio naše mreže
Izbornik

Predstavljena knjiga fra Ike Skoke „Bog pita“

Zürich (IKA)

Hrvatska katolička misija Zürich organizirala je u subotu, 4. svibnja predstavljanje knjige fra Ike Skoke „Bog pita“ u dvorani ciriške župe sv. Feliksa i Regule, objavila je HKM Zürich.

Voditelj misije Graubűnden/Gonzen/FL fra Zlatko Ćorić je vodio program predstavljanja knjige. Predstavljači su bili dipl. teolog Ante Jelavić, misionar u Zürichu fra Goran Azinović i voditelj misije fra St. Gallen fra Marinko Šakota. Tekstove iz knjige čitale su Ružica Glavaš i Vlasta Končić. Program predstavljanja obogatili su pjesmama članovi Zbora mladih Ruah iz Misije Graubűnden/Gonzen/FL. Oni su otpjevali pjesme: „Gledajte u Gospodina“, „Velik si“ i „Zdravo kraljice mira“, a nakon predstavljanja izveli su nekoliko duhovnih i domoljubnih pjesama.

Knjiga „Bog pita“ donosi 621 pitanje koje je Bog postavio u Bibliji. Ta pitanja su obrađena u 205 tekstova, koje je fra Iko objavljivao srijedom u Večernjem listu, BiH izdanje.

Recenzenti knjige su prof. dr. sc. fra Franjo Vidović i prof. dr. sc. Danijel Labaš. Nakladnik je Sveučilište u Mostaru PRESUM. Za nakladnika je potpisan rektor prof. dr. sc. Zoran Tomić, a za uredništvo izv. prof. dr. sc. Davorka Topić-Stipić. Grafičku pripremu uradio je Petar Soldo. Naslovnicu je oblikovao akad. kipar prof. Stjepan Skoko. Korekturu je uradio fra Marko Jurič, a lektoru prof. Toni Šarac. Knjiga je tiskana u tiskari FRAM, ZIRAL, Mostar.