Budi dio naše mreže
Izbornik

Katehetska škola za vjeroučitelje u posebnim uvjetima odgoja i obrazovanja

19.10.2018. - 20.10.2018.

Nacionalni katehetski ured Hrvatske biskupske konferencije i Agencija za odgoj i obrazovanje organiziraju Katehetsku školu za vjeroučitelje u posebnim uvjetima odgoja i obrazovanja. Škola s temom „Problemi u ponašanju učenika i pristupi u njihovom rješavanju“ održat će se 19. i 20. listopada u Domu bl. Alojzija Stepinca župe sv. Petra, Petretićev trg 4 u Zagrebu.

Program počinje u petak 19. listopada u 9 sati molitvom i pozdravnim govorima. Slijede predavanja „Standardi ponašanja, otklanjanje od normi i re/integracija u zajednicu u svjetlu Svetoga pisma“ (doc. dr. Taras Barščevski), „Što su problemi u ponašanju djece i mladih?“ (doc. dr. Anja Mirosavljević) i „Neprihvatljiva ponašanja u školi i što s njima?“ (Alma Rovis Brandić, mag. paed. soc.).

Popodnevni rad odvijat će se u pedagoškim radionicama „Metoda treninga socijalnih vještina u radu s djecom i mladima“ (izv. prof. dr. Ivana Jeđud Borić i Andrea Ćosić, mag. paed. soc.), „Rješavanje sukoba u grupnom kontekstu“ (doc. dr. Gabrijela Ratkajec Gašević) i „Neprihvatljiva ponašanja u školi“ (dr. Nena Kišak Gverić). Prvi dan bit će zaključen euharistijskim slavljem u župnoj crkvi Sv. Petra u 18.30 sati.

U subotu 20. listopada rad počinje u 8.30 sati molitvom. Slijedi predavanje doc. dr. Ivane Maurović „Discipliniranje u razredu“, te nastavak rada pedagoških radionica.

Rad škole bit će zaključen izvješća rada iz pedagoških radionica.

Prijave se vrše elektroničkim putem na stranici Agencije za odgoj i obrazovanje www.ettaedu.azoo.hr

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu