Budi dio naše mreže
Izbornik

Novi ciklus predavanja „Obiteljski četvrtak“

24.11.2022. 19:30
Osijek

Osijek, (IKA/TU) – „Obiteljski četvrtak“ je ciklus predavanja koje organizira Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata i kojima se nastoji obuhvatiti što više različitih tema vezanih uz život u braku i obitelji. Treći webinar u ovom ciklusu posvećen je ponovno temi roditeljstva. Predavanje pod nazivom „Privrženost djece roditeljima – Zašto je ljubav važna“ održat će prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander, klinička psihologinja i psihoterapeutkinja. Webinar će se održati u četvrtak 24. studenog 2022. godine s početkom u 19:30 putem ZOOM platforme.

Kao i svaki put do sada, zbog ograničenog broja sudionika, za sudjelovanje na ovom webinaru potrebno je prijaviti se preko poveznice:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwsf-itqzwpGtfOKy4FVWN_4l7zr_GZtn_B  Sudjelovanje na webinaru je besplatno i namijenjeno je svima koji žele naučiti nešto više o tome kako unaprijediti vlastite odnose – u braku, obitelji, a i šire.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu