Budi dio naše mreže
Izbornik

Prikazivanje filma „Proslavimo blagdan u miru“ u Dubrovniku

24.11.2022. - 29.11.2022.
Dubrovnik

Novi obiteljski film „Proslavimo blagdan u miru“ redatelja Juana Manuela Cotela počinje se od četvrtka 24. studenog prikazivati u Dubrovniku. Kinematografi Dubrovnik organizirali su njegovo prikazivanje u dvorani Visia i kinu Sloboda u poslijepodnevnim satima o čemu se detaljnije može informirati na plakatu.

„Snimili smo ovu glazbenu komediju da bismo ponudili nadu onima koji žele zaštititi obitelj. Film Proslavimo blagdan u miru govori o stvarnim obiteljima – uključujući i moju – koje ostaju zajedno unatoč poteškoćama“, ističe redatelj filma Cotelo.

Producentska filmska kuća „Infinito + 1“ iz Španjolske snima filmove s vjerskom tematikom već godinama. Njihove prethodne četiri produkcije su prikazane u 39 europskih zemalja i Americi.

Dva filma već su prikazana i u Hrvatskoj i u Dubrovniku: Najveći dar i Marijina zemlja. Nedavno je u Zagrebu premijerno prikazan treći njihov film Majka Terezija.

Prije nekoliko tjedana također je i četvrti film preveden na hrvatski jezik i počeo se, uoči božićnih blagdana, prikazivati diljem Hrvatske. Film se premijerno prikazuje ovog adventa u 17 zemalja, uključujući i Hrvatsku.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu