Budi dio naše mreže
Izbornik

Pučke misije u Molvama

28.04.2019. - 05.05.2019.

U župi Uznesenja BDM pučke misije od 28. travnja do 5. svibnja predvodi o. Stjepan Brčina, OFM conv.

Program misija:

U nedjelju 28. travnja svečanost podjele sakramenta prve pričesti – Repaš u 9 sati, Molve u 11 sati. U 16 sati počinje susret mladih – krizmanika, srednjoškolaca i studenata – s misionarom. U 19 sati je misno slavlje u župnoj crkvi

U ponedjeljak i utorak, 29. i 30. travnja u 20 sati počinje duhovni program misija u crkvi u Repašu.

Od 1. do 3. svibnja s početkom u 20 sati organiziran je duhovni program misija u crkvi u Molvama.

U subotu 4. svibnja u 20 sati počinje pobožnost pet prvih subota u čast Bezgrešnog Srca Marijina –programa kod zavjetne kapelice u kojoj je čudotvorni kip Majke Božje Molvarske, pjevanje animiraju mladi iz župe sv. Antuna Padovanskog iz Zagreba.

U nedjelju 5. svibnja u 11 sati je misno slavlje i podjela sakramenta potvrde, slavlje predvodi varaždinski biskup Josip Mrzljak.

Pučke misije su milosno vrijeme u kojem možemo susresti s Gospodinom u misama, klanjanju Presvetom Oltarskom Sakramentu, sakramentu pomirenja i bolesničkom pomazanju, katehezama, molitvi krunice, križnom putu, osobnom razgovoru s misionarom. Vrijeme je to u kojem utječući se zagovoru naše nebeske Majke možemo preporučiti Gospodinu svoje obitelji, svoju djecu, mlade i starije, bolesne da izliječi srca slomljena i podigne klonuli duh. Vrijeme je to posebnog Božjeg pohoda našoj župi kroz susreta na svim razinama i sa svim vjernicima župe. Otvorimo se ovom Božjem daru i odazovimo susretima koji će se događati, pozivaju organizatori.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu