Budi dio naše mreže
Izbornik

Trodnevnica i proslava Gospe Karmelske u Karmelu sv. Josipa

16.07.2019. 05:59

Đakovačko-osječki nadbiskup mons. Đuro Hranić predvodit će na svetkovinu Gospe Karmelske, u srijedu 16. srpnja svečano misno slavlje u Karmelu sv. Josipa u Đakovačkoj Breznici s početkom u 19 sati. Misi će prethoditi II. Večernja časoslova svetkovine Gospe Karmelske od 18.15 sati. Misno slavlje u 11 sati predvodit će o. Ivan Pleše, karmelićanin, a prije mise od 10.30 sati bit će marijanska pobožnost.

Od subote 13. do ponedjeljka 15. srpnja traje trodnevnica. Svakoga dana misno slavlje započinje u 19 sati. Prva dva dana trodnevnice od 18 sati bit će marijanska pobožnost, a trećega dana, u predvečernje svetkovine, molit će se I. Večernja časoslova.

Misno slavlje prvoga dana trodnevnice predvodit će vlč. Željko Šimić, župnik Župe sv. Mihaela Arkanđela Drenovci, misu drugoga dana predvodi vlč. Mario Brkić, župnik Župe Rođenja sv. Ivana Krstitelja Sarvaš, a u ponedjeljak, 15. srpnja, misno slavlje predvodi preč. Ivan Lenić, slavonskobrodski dekan i župnik Župe Gospe Brze Pomoći.

Prilika za ispovijed bit će svakoga dana od 18 sati, a nakon mise vjernici će imati mogućnost primanja Gospinog škapulara.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu