Budi dio naše mreže
Izbornik

Utrka za Život - Run for life u Zagrebu

01.06.2019. 09:00

Udruga „Hrvatska za Život” organizira u subotu 1. lipnja humanitarnu Utrku za Život/Run for Life, koja se ove godine drugi put održava u Zagrebu. Želimo osvijestiti važnost svakog ljudskog života od njegova začeća do prirodne smrti, poručuju organizatori.

Ovog puta trči se u dvije kategorije – odrasloj i dječjoj. Start utrke je u 11 sati na jezeru Bundek (kod ljetne pozornice), a trči se savskim nasipom do Savskog mosta i natrag sjevernom stranom nasipa do cilja na istoj poziciji na Bundeku. Start dječje utrke duljine 100 m je u 10 sati.

Prijavi se za Utrku odraslih

Prijavi svoje dijete (od tek hodača do 9 godina)

Duljina staze je 6800 m. Osigurana je okrepa. Podizanje startnog broja i majice je na dan Utrke, u subotu 1. lipnja, od 9 do 10.45 sati na startu utrke, jezeru Bundek, kod ljetne pozornice.

Kotizacija za sudjelovanje je 50 kn i sav prihod namijenjen je humanitarnoj svrsi – majkama i njihovoj djeci, kojima pomaže Udruga „Hrvatska za Život”.

Ukoliko ne trčite, možete posjetiti štand Udruge „Hrvatska za Život”, informirati se o njihovim novim aktivnostima i razgledati njihove proizvode te donirati u skladu sa svojim mogućnostima, ističu organizatori i pozivaju: „Pridružite nam se spontano i iz srca, onako kako je i nastala Utrka za Život“.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu