Budi dio naše mreže
Izbornik

Uzašašće Gospodinovo u Mokošici

26.05.2022. 19:00
Mokošica

Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici u četvrtak, 26. svibnja na svetkovinu Uzašašća Gospodinova proslavlja svog nebeskog zaštitnika.

Na svetkovinu su dvije mise u župi: u 10 i u 19 sati. Nakon prijepodnevne mise bit će procesija s Presvetim Oltarskim Sakramentom. Hodočasničku svečanu koncelebriranu misu u 19 sati predvodi i na njoj propovijeda mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanjski mons. dr. Petar Palić.

Za proslavu nebeskog zaštitnika župna zajednica u Mokošici se pripravlja trodnevnicom koja počinje u ponedjeljak 23. svibnja. Svake večeri trodnevnice u 18.30 će se moliti krunica, a potom u 19 sati slijedi euharistijsko slavlje s propovijedi. Predvoditelj trodnevnice je fra Diego Deklić, gvardijan na Košljunu.

Nakon mise prve večeri trodnevnice gostovat će mladi iz Udruge mladih „Sv. Ivan Pavao II.“ iz Nove Mokošice koji će izvesti svoj igrokaz “Uz Božju pomoć – nikad više!”. Druge večeri nakon mise bit će euharistijsko klanjanje, a treće večeri, 25. svibnja, nakon mise bit će predstavljen Zbornik o župi Mokošica.

U nedjelju 28. svibnja s početkom u 20 sati održat će se humanitarni koncert.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu