Budi dio naše mreže
Izbornik

VIII. susret hrvatskih studenata

08.11.2019. - 10.11.2019.

München, (IKA) – U Münchenu se od 8. do 10. studenoga održava VIII. susret hrvatskih studenata, pod geslom „Prijateljstvo na Isusov način“. Voditelj susreta je vlč. dr. Odilon-Gbenoukpo Singbo.

Studenti se u petak 8. studenoga okupljaju u Salesianumu, St.-Wolfgangs-Platz 11, a nakon večere slijedi u 19 sati upoznavanje i druženje u kući „Jugend Gäste Haus“ u sklopu Salesianuma.

U subotu 9. studenoga nakon doručka je u 9.15 sati predavanje „O prijatelju, nema prijatelja! — Juda kao Isusov prijatelj“. Nakon stanke slijedi u 10.30 sati predavanje „Euharistija, uzvišena oaza identitetskog prijateljstva“, te u 11.30 sati rad u skupinama i rasprava. Nakon ručka je razgledanje Münchena te nakon večere u 20.30 sati program u dvorani St. Paul St.-Pauls-Platz.

U nedjelju nakon doručka slijedi predavanje „Molitva: prilika za opstanak u prijateljstvu“ i zatim misa s početkom u 12 u crkvi Sv. Gabrijela. Susret završava ručkom u samostanu u 14 sati.

VIII. susret hrvatskih studenata održava se u organizaciji Hrvatskoga dušobrižničkoga ureda u Njemačkoj i Hrvatske katoličke misije München.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu