Budi dio naše mreže
Izbornik

Webinar „Izgrađivanje bračnog zajedništva-savjeti za kontinuirano ulaganje u bračni odnos“

28.01.2021. 19:30
Đakovo

Osijek/Slavonski Brod, (IKA/TU) – U drugom ciklusu predavanja „Obiteljskoga četvrtka“, kojega organizira Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata, u četvrtak 28. siječnja u 19.30 sati održat će se peti webinar putem ZOOM platforme s temom „Izgrađivanje bračnog zajedništva – savjeti za kontinuirano ulaganje u bračni odnos“.

O temi će govoriti Elizabeta Matuzović, teologinja, sveučilišna specijalistica supervizije u psihosocijalnom radu te bračna i obiteljska savjetovateljica Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Zbog ograničenog broja sudionika, za sudjelovanje na svakom pojedinom webinaru potrebno je prijaviti se slanjem mail-a na jednu od adresa:

son@djos.hr

savjetovaliste-sb@djos.hr

savjetovaliste-os@djos.hr

Prijave će biti moguće tjedan dana prije svakog pojedinog webinara pa sve do popunjenosti dostupnih mjesta. Napomena oni koji se prijave, a ukoliko su mjesta za sudjelovanje popunjena, dobiti će poveznicu sa snimkom predavanja.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu