Budi dio naše mreže
Izbornik

Webinar – Obiteljske večeri

13.12.2023. 19:00
Osijek

Osijek, (IKA/TU) – „Obiteljske večeri“ novi je ciklus online predavanja koji organiziraju Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata.

Treći webinar u ovom novom ciklusu održat će izv. prof. dr. sc. Silvana Fužinato, sestra Družbe sestara Presvetog Srca Isusova, profesorica biblijske teologije na KBF-u u Đakovu i Filozofsko-teološkom institutu Družbe Isusove u Zagrebu. Predavanje pod nazivom „Roditelji i djeca u prvim stranicama Biblije“ održat će u srijedu 13. prosinca u 19 sati putem ZOOM platforme.

Prijaviti i registrirati se za sudjelovanje možete putem sljedeće poveznice:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZArdemtrzMuH9wrhhku_OjXtClZpaIrEkfm

Sudjelovanje na webinaru je besplatno i namijenjeno je svima koji žele naučiti nešto više o tome kako unaprijediti vlastite odnose – u braku, obitelji, a i šire.

Webinari se održavaju kao jedna od aktivnosti projekta Hrvatskog društva bračnih i obiteljskih savjetovatelja „Aktivno roditeljstvo: podrška i savjetovanje“ koji se provodi uz podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu