Budi dio naše mreže
Izbornik

Novosti

Održan drugi vikend Temeljne formacije animatora Dubrovačke biskupije

Drugi vikend Temeljne formacije animatora devete generacije održan je od 26. do 28. veljače 2021. godine. Zbog nepogodne epidemiološke situacije cijeli vikend je održan online. Na programu je sveukupno sudjelovao dvadeset jedan sudionik i petnaestak animatora instruktora i specijalaca. 

Započinje redovita liturgija za grkokatolike u Zadru

Od nedjelje 7. ožujka 2021., započinje redovito mjesečno bogoslužje za grkokatolike u Zadru. Dobrotom Zadarske nadbiskupije, za potrebe bogoslužja je Križevačkoj eparhiji ustupljena crkva Svetoga Duha (ul. Franka Lisice 53-51).

Molitva za žrtve rata na trgu u Mosulu

Papa Franjo je molio za žrtve rata i oružanih sukoba u Iraku i čitavom Bliskom istoku na svečanosti upriličenoj u nedjelju, 7. ožujka u Mosulu, na trgu Hosh al-Bieaa ili tzv. Trgu četiriju Crkava siro-katoličke, armensko-pravoslavne, sirsko-pravoslavne i kaldejsko-katoličke.

Papa Franjo doputovao u Erbil

Papa Franjo je trećeg dana apostolskog pohoda Iraku, u nedjelju 7. ožujka ujutro doputovao na sjever zemlje.

Korizmena duhovna obnova za redovnice u Požegi

Na poziv požeškog biskupa Antuna Škvorčevića, u organizaciji Povjerenstva za osobe posvećenog života, 6. ožujka u crkvi Sv. Lovre u Požegi održana je korizmena duhovna obnova za redovnice koje djeluju na području Požeške biskupije.

1 2 3 15.242