Istina je prava novost.

IZAćLE KNJIGE FRA LUCIJANA KORDIŠA "FRAGMENTI JEDNOG ĆIVOTA" I "MEŽUGORJE - PORUKA" WAYNEA WEIBLEA

Mostar, 29. 4. 1995. (IKA) - "Fragmenti jednog života" knjiga je fra Lucijana Kordiđa, izačla ovih dana iz tiska u nakladi HKD "Napredak", podružnica Mostar i Zajednice izdanja "Ranjeni labud". Knjiga se sastoji od fragmenata iz života znamenitoga herce

Mostar, 29. 4. 1995. (IKA) – “Fragmenti jednog života” knjiga je fra Lucijana Kordiđa, izačla ovih dana iz tiska u nakladi HKD “Napredak”, podružnica Mostar i Zajednice izdanja “Ranjeni labud”. Knjiga se sastoji od fragmenata iz života znamenitoga hercegova~kog fratra, književnika i mislioca, a tekstove je izabrao fra ćimun ćito Šoriđ. Tiskanje knjige pomogli su Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i čporta HR Herceg-Bosne i poduzeđe “Frotea” iz Đitluka.
Iz tiska je nedavno izačao i prijevod knjige “Mešugorje – Poruka” Waynea Weiblea iz SAD-a, u nakladi “Nača ognjčta” iz Tomislavgrada u 2.000 primjeraka. Knjiga je do sada prevedena na desetak jezika i tiskana u viče od 500.000 primjeraka. S engleskog ju je preveo i pripremio za tisak prof. Jozo Kraljeviđ.