Budi dio naše mreže
Izbornik

GODIŠNJI SABOR "KRUHA SVETOG ANTE"

Split (IKA )

Karitativno društvo "Kruh sv. Ante" Franjevačke provincije "Bosne Srebrene" organizirat će od 28. do 30. kolovoza u Splitu, u kongresnoj dvorani Doma umirovljenika na Zenti u Splitu, Godišnji sabor Kruha sv. Ante.

Split, 24. 8. 1994. (IKA) – Karitativno društvo “Kruh sv. Ante” Franjevačke provincije “Bosne Srebrene” organizirat će od 28. do 30. kolovoza u Splitu, u kongresnoj dvorani Doma umirovljenika na Zenti u Splitu, Godišnji sabor Kruha sv. Ante.
Ravnatelj te humanitarne udruge fra Božidar Blažević najavio je sudjelovanje dobročinitelja iz cijeloga svijeta, napose onih koji su preko Kruha sv. Ante skrbili za ratom pogođeno stanovništvo Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Sabor će biti i prigoda za upoznavanje s novim planovima i humanitarnim potrebama na našim prostorima.
Očekuje se da Saboru budu nazočni i predstavnici državnih i gradskih vlasti, te predstavnici drugih humanitarnih udruga, a u pratećim manifestacijama planiran je i nastup poznatih estradnih zvijezda te koncert klasične glazbe u crkvi Gospe od Zdravlja.