Istina je prava novost.

Novi ciklus webinara „Obiteljske večeri“

Osijek, (IKA/TU) – „Obiteljske večeri“ je ciklus online predavanja kojeg organiziraju Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Udruga Hrvatsko društvo bračnih i obiteljskih savjetovatelja, Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata.

Prvi webinar u novom ciklusu održat će Valentina Ivančić, mag.psych., Hrvatski zavod za socijalni rad, Županijska služba Osječko-baranjske županije, Tim za udomiteljstvo. Predavanje pod nazivom „Udomiteljstvo – promocija i motivacija novih udomitelja“ održat će se 25. rujna s početkom u 19 sati putem Zoom platforme.

Prijave i registracija za sudjelovanje su putem sljedeće poveznice

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZMkc6qrTMrGdRi7Ettlm9iSTvIFdf2Nhvw

U razdoblju od rujna 2024. godine do lipnja 2025. godine planira se održati 10 predavanja u online obliku kojima će se nastojati obuhvatiti što više različitih tema vezanih uz život u braku i obitelji. Predavanja će se održati jednom mjesečno, srijedom, s početkom u 19 sati. Zbog ograničenog broja sudionika, za sudjelovanje na svakom pojedinom webinaru potrebno je prijaviti se registracijom putem poveznica koje će za svaki webinar biti pravovremeno objavljene na web stranicama nadbiskupije i facebook stranici Bračnog i obiteljskog savjetovališta.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno i namijenjeno je svima koji žele naučiti nešto više o tome kako unaprijediti vlastite odnose – u braku, obitelji, a i šire.