Budi dio naše mreže
Izbornik

Đakovačko-osječka metropolija

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“, okupila je u nedjelju 15. svibnja u župi Uznesenja BDM u Koraću u Bosanskoj Posavini sedamdesetak Koraćana i njihovih prijatelja.

Koncert daruvarske i pakračke glazbene škole u Daruvaru

U povodu 200. obljetnice Župe Presvetog Trojstva u Daruvaru u nedjelju 15. svibnja učenici i profesori Glazbene škole Brune Bjelinskog iz Daruvara i Osnovne glazbene škole iz Pakraca održali su koncert klasične glazbe.

Biskup Svalina čestitao HKR-u 25. obljetnicu emitiranja

Srijemski biskup koadjutor mons. Fabijan Svalina uputio je čestitku v. d. ravnatelju Hrvatske katoličke mreže (HKM) preč. dr. Krunoslavu Novaku i glavnom uredniku HKM-a dr. sc. Siniši Kovačiću, djelatnicima i prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (HKR) čestitku povodom 25. obljetnice emitiranja HKR-a koju prenosimo u cijelosti.

Misa za sudionike 29. festivala glumca

U prigodi 29. festivala glumca u Vukovarsko-srijemskoj županiji, čiji je ovogodišnji grad domaćin Vinkovci i glumac Filip Radoš, svečano euharistijsko slavlje, za sve živuće i preminule glumce, u središnjoj vinkovačkoj crkvi Sv. Euzebija i Poliona, predslavio je u nedjelju 15. svibnja kancelar Nadbiskupskog ordinarijata Đakovačko-osječke nadbiskupije preč. mr. sc. Drago Marković.

Obnova obećanja u Frami Našice

Tijekom večernje misu u subotu, 14. svibnja u Župi sv. Antuna Padovanskog u Našicama četrnaestero članova mjesnog bratstva Franjevačke mladeži dalo je obećanja da će po primjeru sv. Franje živjeti evanđelje u svome životu.

1 2 3 329