Budi dio naše mreže
Izbornik

Đakovačko-osječka metropolija

Biskup Ćurić krstio peto dijete obitelji Bertić

Pomoćni biskup Đakovačko-osječke nadbiskupije Ivan Ćurić krstio je u nedjelju 21. srpnja Luku Bertića, peto dijete u obitelji Zvonka i Ivane Bertić iz župe sv. Mihaela, arkanđela u Donjem Miholjcu.

Akcija “Misijska vozila” u Vođincima

U župi Kraljice svete Krunice u Vođincima u nedjelju 21. srpnja provedena je misijska akcija MIVA (misijska vozila), Papinskih misijskih djela. Na kraju svih triju nedjeljnih misa župnik Ante Šiško izmolio je prigodne litanije za sretan put, a potom je blagoslovio sva vozna sredstva vjernika. Na euharistijskim slavljima prikupljana su sredstva za kupnju vozila za misionare diljem svijeta.

Svetkovina Gospe Karmelske u Karmelu sv. Josipa

U Karmelu sv. Josipa u Breznici Đakovačkoj 16. srpnja svečano je proslavljena svetkovina Gospe Karmelske, zaštitnice karmelskog Reda. Središnje večernje euharistijsko slavlje predvodio je đakovačko-osječki nadbiskup mons. Đuro Hranić.

Kardinal Puljić pohodio župu Petrijevci

Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić pohodio je u nedjelju 14. srpnja župu sv. Petra, apostola u Petrijevcima, što je povijesni događaj za tu župu koju je prvi put pohodio kardinal Svete Crkve.

1 2 3 48