Budi dio naše mreže
Izbornik

Kuća Zajednice Cenacolo u Aljmašu otvorena za susrete i prisustvovanje svjedočanstvima

Aljmaš (IKA)

Tijekom predstojećih dana kuća Zajednice Cenacolo u Aljmašu otvorena je za sve koji se žele susresti s mladima koji su pronašli utočište u ovoj kući i čuti svjedočanstvo o tome kako ih je Bog preko Zajednice iščupao iz mraka ovisnosti.

Zajednica Cenacolo izrasla je iz srca jedne redovnice, majke Elvire Petrozzi, utemeljena je u Katoličkoj Crkvi koja ju je priznala kao Katoličku udrugu papinskoga prava, a biskupi Đakovačko-osječke nadbiskupije doveli su je u Aljmaš.

Kuća Zajednice Cenacolo otvorena je uz svetište Gospe od Utočišta u Aljmašu te je smještena na samom ulasku u Aljmaš, nedaleko od Kalvarije.

Preko Zajednice Cenacolo Gospa od Utočišta dala je utočište i mogućnost ozdravljenja mnogim mladima koji su upali u suvremenu bolest ovisnosti o drogi, kocki, alkoholu i internetu.

Vrata zajednice su uvijek otvorena svim mladima koji su očajni, zbunjeni, depresivni, izgubljeni i koji su izgubili povjerenje u život, a tijekom predstojećih dana kuća u Aljmašu otvorena je za sve koji se žele susresti s mladima i čuti svjedočanstvo o tome kako ih je Bog preko Zajednice iščupao iz mraka ovisnosti.

Zainteresirani mogu svjedočanstva doći čuti prema sljedećem rasporedu:

Utorak, 13. kolovoza u 16 i u 20 sati.

Srijeda, 14. kolovoza u 15, 16:30 i 20 sati.

Četvrtak, 15. kolovoza u 8, 9, 12, 13, 16 i 19:30 sati.

Kontakt osoba Zajednice u Aljmašu je Ante Buliga, kontakt broj: 0992726515.

Foto: Facebook Zajednica Cenacolo Hr

Ključne riječi:
Cenacolo zajednica Cenacolo