Budi dio naše mreže
Izbornik

HBK

Poruka pomorcima i ribarima o blagdanu sv. Nikole 2023.

Poruka pomorcima i ribarima predsjednika Odbora za pastoral pomoraca Hrvatske biskupske konferencije hvarskog biskupa Ranka Vidovića, koju je im uputio 30. studenoga 2023., uoči blagdana njihovog zaštitnika, sv. Nikole.

Nastavak konstruktivnog dijaloga i suradnje Vlade i HBK

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i članovi Vlade održali su u četvrtak, 30. studenoga redoviti sastanak s članovima Stalnog vijeća Hrvatske biskupske konferencije, u Banskim dvorima u Zagrebu, priopćila je Služba za odnose s javnošću Ureda Predsjednika Vlade.

Čestitka-poruka za Međunarodni dan osoba s invaliditetom 2023.

Predsjednik Vijeća za laike Hrvatske biskupske konferencije riječki nadbiskup Mate Uzinić i predsjednik Vijeća HBK za život i obitelj dubrovački biskup Roko Glasnović uputili su čestitku-poruku za Međunarodni dan osoba s invaliditetom koji se obilježava 3. prosinca 2023., koju prenosimo u tekstualnom i audiovizualnom obliku s prijevodom na hrvatski znakovni jezik.

Okruglim stolom zaključen simpozij „Promicanje i oživotvorenje socijalnog nauka Crkve u Hrvatskoj”

Simpozij „Promicanje i oživotvorenje socijalnog nauka Crkve u Hrvatskoj” zaključen je 24. studenog okruglim stolom o primjeni socijalnog nauka Crkve u hrvatskoj stvarnosti. Pod moderiranjem mr. sc. Zvonimira Ancića, na okruglom stolu sudjelovali su prof. dr. Dragan Bagić, prof. dr. Gordan Črpić, prof. dr. Smiljana Leinert Novosel, prof. dr. Jasenka Markeljević, Tihana Mojsinović, fra Siniša Pucić, Krešimir Sever i dr. Ivić Pašalić.

1 2 3 129