Budi dio naše mreže
Izbornik

Biskup Šaško predvodi svečanu misu na svetkovinu svete Katarine u Krapini

23.11.2021. - 25.11.2021.
Krapina

U franjevačkoj crkvi sv. Katarine Aleksandrijske u Krapini u tijeku je duhovno-molitvena devetnica u čast zaštitnica crkve i samostana te 380 godina franjevačke prisutnosti u Krapini.

Tako su do sada pobožnosti i mise predslavili: p. Milan Krišto, provincijal HFP sv. Ćirila i Metoda, p. Rikard Patafta, bivši gvardijan, sada na službi u Bjelovaru,  p. Petar Žagar, bivši gvardijan, sada u Hrvatskom Čuntiću, p. Ferdo Posavec, bivši gvardijan, sada u Bjelovaru,  p. Franjo Jurinec, bivši gvardijan, sada na župi u Klanjcu, vlč. Davor Štuljan, domaći župnik i preč. Vladimir Mandura, vojni dekan u Đakovu.

U utorak, 23. studenoga  u 17.30 sati nakon pobožnosti krunice i litanije uslijedit će misno slavlje koje će u 18 sati  predslaviti preč. Vladimir Drnetić, dekan i župnik župe sv. Križ Začretje.

U srijedu, 24 studenoga u 17.30 sati nakon pobožnosti krunice i litanije uslijediti će misno slavlje koje će u 18 sati predslaviti p. Vlado Mustač, župnik u Đurmancu a nakon mise bit će prikazan kratki film o sv. Katarini Aleksandrijskoj.

U četvrtak 25. studenoga 2021.godine na sam blagdan sv. Katarine Aleksandrijske u 18 sati svečanu misu predvodi pomoćni biskup zagrebački Ivan Šaško.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu