Budi dio naše mreže
Izbornik

Blagdan sv. Nikole Tavelića u župi Tučepi

14.11.2019. - 17.11.2019.

Župa sv. Ante Padovanskog – Tučepi proslavlja blagdan sv. Nikole Tavelića u nedjelju 17. studenoga. Svečano euharistijsko slavlje, u crkvi sv. Nikole Tavelića u 10.30 sati, predvodi magistar franjevačkih bogoslova u Splitu fra Ivan Režić.

Župa se za proslavu blagdana priprema trodnevnicom i duhovnom obnovom, uz duhovnu obitelj Omnia Deo, koju predvode don Đuliano Trdić, don Mario Frlan i don Mario Akrap uz glazbenu animaciju Bend – a „Omnia Deo“.

Prvoga dana trodnevnice, u četvrtak 14. studenoga, sv. ispovijed i krunica započinju u 17 sati. U 17.30 sati je nagovor „O sv. ispovijedi i ispitu savjesti“, a u 18 sati je sveta misa nakon čega slijedi klanjanje pred Presvetim.

U petak 15. studenoga, u 14 sati je osobni razgovor i molitva, u 17 sati sv. ispovijed i krunica, a u 17.30 sati je nagovor „Opraštanje – Oprostiti od srca svima, baš sve, apsolutni je uvjet za ulazak u nebo“. Misa započinje u 18 sati, nakon čega slijedi klanjanje pred Presvetim.

Na uočnicu blagdana, u subotu 16. studenoga, u 14 sati je osobni razgovor i molitva. U 17.30 sati je sv. ispovijed i krunica, a u 18 sati će se održati završni nagovor uz svjedočanastva. U 19 sati je sveta misa.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu