Budi dio naše mreže
Izbornik

Devetnica Čudotvornoj Gospi Sinjskoj

06.08.2022. - 13.08.2022.
Sinj

Geslo ovogodišnje proslave Čudotvorne Gospe Sinjske glasi „Gospe, čuvaj obitelji naše!“, a središnjoj proslavi prethodi devetnica koja će trajati od subote 6. kolovoza do subote 13. kolovoza.

U svetištu će se svaki od navedenih dana održavati nekoliko misa. U 6 sati bit će misa zornica, u 7 sati zavjetna misa, u 9 sati slavit će se hodočasnička misa, a u 19 sati večernja misa kojoj će prethoditi molitva Gospine krunice i Devetnice s početkom u 18:20.

Devetnicu će predslaviti fra Ante Vučković, fra Marinko Šakota i don Mihovil Kurkut. Večernje mise iz svetišta Gospe Sinjske mogu se pratiti putem Facebook stranice i YouTube kanala „Gospa Sinjska“ te na obiteljskoj televiziji LaudatoTV.

Zavjetne mise u 7 sati održat će se po sljedećem rasporedu: u subotu 6. kolovoza zavjetnu će misu slaviti Glavice, a u ponedjeljak 8. kolovoza Brnaze. Radošić je na rasporedu za utorak 9. kolovoza, dok u srijedu 10. kolovoza zavjetnu misu slave Lučane. Karakašica i Suhač misu će slaviti u četvrtak 11. kolovoza, a u petak 12. kolovoza misa je za Čitluk i Jasenko. Naposljetku, u subotu 13. kolovoza zavjetnu misu slave Sinj i Podvaroš.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu