Budi dio naše mreže
Izbornik

Duhovna obnova "Prava ljubav čeka"

10.12.2021. - 11.12.2021.
Zagreb

ZAGREB (IKA) – U organizaciji programa “Prava ljubav čeka” i “Dehonijske mladeži” koja djeluje u župi Marije Majke Crkve Trnovčica (Tomaševa ulica 22, Zagreb), održava se velika duhovnu obnovu za mladež, zaručnike i mlade bračne parove na teme (pred)bračne čistoće, teologije tijela, kršćanskog braka te muško-ženskih odnosa i hodanja.

Program započinje u petak 10. prosinca u 18.30 svetom misom, katehezom i svjedočanstvom, a nastavlja se u subotu 11. prosinca s početkom u 14 sati sa slavljenjem kojega predvodi karizmatska zajednica “Kristova vojska” sa suradnicima.

Voditelj i predavač je vjeroučitelj Josip Matezović, provoditelj programa za mlade „Prava ljubav čeka“ i autor knjige “Krunica i litanije za život u (pred)bračnoj čistoći”.

Ova duhovna obnova je prilika i za bližu duhovnu pripravu za blagdan rođenja Gospodinova, ali i kao prilika za rast i nove spoznaje o temama predbračne čistoće, sakramenta braka, katoličkih obitelji te odnosa prema svome i tijelu drugoga.

Sudionici će kroz bogat i dobro osmišljen duhovni program imati priliku i za svetu ispovijed, klanjanje te zagovornu molitvu. Vjerujemo da će Gospodin dotaknuti i potaknuti mnoge da krenu putem života u čistoći i redovitosti u sakramentalnom životu.

 

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu