Budi dio naše mreže
Izbornik

Duhovna obnova za žene

25.11.2022. - 27.11.2022.
Humac

Franjevački svjetovni red (OFS) Humac organizira duhovnu obnovu za žene. U vrijeme priprave za Isusovo rođenje, pripremajući svoj dom i sve potrebno da bismo što svečanije dočekali blagdane, zaboravimo i od silnih obaveza ne stignemo počistiti našu nutrinu – onu istu u kojoj bi se trebao roditi Bog. Uzimajući u obzir zaposlenost i užurbanost žena u to doba godine, na samom početku adventa pripremili OFS Humac pripremio je „Generalku duše“ za sve žene.

Vrijeme održavanja je od 25. do 27. studenoga u Domu svetog Ante na Humcu u poslijepodnevnim satima. Kroz vrijeme održavanja susreta Franjevačka mladež Humac i članovi OFS-a će čuvati djecu uz prigodne radionice te će se žene moći u potpunosti posvetiti sebi.

Prijave su obavezne! Prijaviti se može na broj: 063/186 863. U prijavi je potrebno navesti vlastito ime, prezime, godine te broj i uzrast djece koju planirate povesti kako bi volonteri mogli pripremiti prikladan program.
Svaki dan će uz predavanja/svjedočanstva biti i individualne radionice te euharistija, a u subotu nakon predavanja klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Detalji programa i točno vrijeme održavanja predavanja će biti naknadno objavljeno.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu