Budi dio naše mreže
Izbornik

Ferenčevo u Velikom Bukovcu

01.10.2022. - 04.10.2022.
Veliki Bukovec

Župljani Župe svetoga Franje Asiškog u Velikom Bukovcu proslavit će Ferenčevo – svetkovinu sv. Franje Asiškog, svog nebeskog zaštitnika, u utorak 4. listopada.

U 8 sati bit će misa za domaćice, a u 11 sati svečanu misu predslavit će križevački vladika Milan Stipić u zajedništvu sa svećenicima Ludbreškog dekanata. Pjevanje će predvoditi župni zbor. U 17 sati bit će služena misa zahvalnica, a liturgijsko pjevanje predvodit će domaći Zbor mladih IHTHIS.

Župljani će se za proslavu pripremati trodnevnom duhovnom obnovom koja počinje u subotu 1. listopada. Misu u 19 sati predslavit će župnik u Župi Presvetog Trojstva u Ludbregu vlč. Kristijan Stojko. Pjevanje će predvoditi Zbor mladih IHTHIS.

U nedjelju 2. listopada misu u 17 sati predslavit će župnik Župe sv. Elizabete Ugarske u Jalžabetu vlč. Matija Vonić. Pjevanje će predvoditi župni zbor Sv. Elizabeta iz Jalžabeta.

U ponedjeljak 3. listopada misu u 18 sati predslavit će franjevac iz Koprivnice fra Franjo Jasenović. Nakon mise bit će obred preminuća sv. Franje.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu