Budi dio naše mreže
Izbornik

Festival duhovne glazbe „Svjetlost dolazi“

30.09.2022. 19:30
Zadar

Jubilarni 10. festival duhovne glazbe „Svjetlost dolazi“ koji će se održati 30. rujna u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar s početkom u 19:30. Nastupit će ukupno 13 izvođača: Ana Macukić iz Zagreba, Afterlife iz Volodera, Karla Miletić iz Zadra,  Estera Stojko iz Slovenije, don Stipe Mustapić iz Kolana, Sonja Agata Bišćan iz Strasbourga/Zagreb, VIS Putnici iz Virovitice, Petar Nižić iz Splita, Ivo Šeparović iz Kleinwarasdorfa (Austrija), Damir Malovan iz Splita, Dalibor Prochazka iz Kutine, DomiNika iz Zagreba i VIS Izidor iz Splita.

Izvođači će svoje skladbe izvoditi uz instrumentalne matrice uz prateće vokale Gloriu i Klaudija Krizmana, glazbenika iz Zadra. Program će voditi Iva Rogić i Damir Granić. Revijalni gost festivala je poznata kantautorica suvremene kršćanske glazbe Jelena Skoko iz Širokog Brijega, BiH.

Tijekom festivala brojni posjetitelji moći će uživati u novokomponiranim skladbama suvremene kršćanske glazbe te imati prilike na glasačkim listićima pod rednim brojem zaokružiti svog favorita.

Posjetitelji festivala karte će moći rezervirati dva tjedna prije pozivom na broj 023/314-552 blagajne HNK Zadar po cijeni od 40 kuna.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu