Budi dio naše mreže
Izbornik

Jesenska kampanja Inicijative “40 dana za život” u Čakovcu, Koprivnici i Varaždinu

24.09.2019. - 03.10.2019.

Čakovec/Koprivnica/Varaždin (IKA) – Nova, jesenska kampanja Inicijative “40 dana za život” trajat će od 25. rujna do 3. studenoga. Zaštitnici ove kampanje u Hrvatskoj su Presveto Srce Isusovo i Bezgrešno Srce Marijino, a ovogodišnja tema je “Za dijete više”.

U ukupno deset gradova u Hrvatskoj kampanja će započeti marijanskom procesijom, a jedan od tih gradova bit će i Koprivnica u Varaždinskoj biskupiji. Procesija će biti u utorak 24. rujna nakon mise koja će u 19 sati biti slavljena u bolničkoj kapelici Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek. Procesija s kipom Blažene Djevice Marije ići će do Pastoralnog centra blaženog Alojzija Stepinca gdje će uslijediti posvetna molitva i blagoslov.

Također, na početku kampanje održat će se duhovne vježbe “Oprostom oslobođene” u Ludbregu, u Pastoralnom centru Varaždinske biskupije, od 26. do 29. rujna.

Inicijativa “40 dana za život” u Varaždinskoj biskupiji djelovat će ove jeseni u tri grada: Čakovcu, Koprivnici i Varaždinu.

U Koprivnici kod Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek bdjenje će trajati od 5.30 do 17.30 sati, u Čakovcu kod Županijske bolnice Čakovec od 6 do 18 sati, a u Varaždinu kod Opće bolnice Varaždin također od 6 do 18 sati.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu