Budi dio naše mreže
Izbornik

Karmelićanke u Breznici Đakovačkoj slave Gospu Karmelsku

13.07.2019. - 16.07.2019.

Breznica Đakovačka, (IKA) – Svetkovina Gospe Karmelske svečano će biti proslavljena u utorak 16. srpnja kod karmelićanki u Karmelu sv. Josipa u Breznici Đakovačkoj. Od 10.30 molit će se krunica i Lauretanske litanije, u 11 sati misno slavlje predvodit će o. Ivan Pleše, karmelićanin. U 18 sati molit će se Večernje hvale Božanskog časoslova, a svečano misno slavlje u 19 sati predvodit će đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić.

Proslavi će prethoditi trodnevnica od 13. do 15. srpnja.

Prvoga dana, u subotu 13. srpnja molit će se krunica i Lauretanske litanije od 18 sati, a misno slavlje u 19 sati predvodit će vlč. Željko Šimić, župnik župe sv. Mihaela arkanđela, Drenovci.

Drugoga dana, u nedjelju 14. srpnja krunica će se moliti od 18 sati, uslijedit će pjevane Lauretanske litanije i misno slavlje u 19 sati, koje će predvoditi vlč. Mario Brkić, župnik župe Rođenja sv. Ivana Krstitelja, Sarvaš.

Trećega dana, u ponedjeljak 15. srpnja u 18 sati molit će se Večernje hvale Božanskoga časoslova, a misno slavlje u 18 sati predvodit će preč. Ivan Lenić, dekan Slavonskobrodskog dekanata i župnik župe Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu. U danima trodnevnice bit će prigoda za ispovijed od 18 sati, a nakon mise za primanje Gospina Škapulara.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu