Budi dio naše mreže
Izbornik

Katehetska jesenska škola za odgojitelje u vjeri u predškolskim ustanovama

08.11.2019. - 09.11.2019.

Zagreb, (IKA) – „Biti za drugoga“ tema je Katehetske jesenske škole za odgojitelje u vjeri u predškolskim ustanovama koja će se održati 8. i 9. studenoga u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu i u OŠ Miroslava Krleže u Zagrebu. Organizatori su Nacionalni katehetski ured HBK i Agencija za odgoj i obrazovanje.

Program počinje u petak 8. studenoga u 17 sati molitvenim uvodom DV Duga Resa, pozdravima i uvodom u rad škole. Potom će prof. dr. Ivica Raguž održati predavanje „Biti za drugoga“. Slijedi tematska rasprava.

U subotu 9. studenoga u 8 sati slavit će se misa. U 9.15 sati molitveni početak animirat će Tamburaški orkestar sestara milosrdnica. Potom će izv. prof. dr. Vladimira Velički održati predavanje „Uvijek je netko i za tebe tu“. Slijedi tematska rasprava, pedagoške radionice, podnošenje izvješća s radionica te aktualna problematika.

Pedagoške radionice, koje se održavaju u OŠ Miroslava Krleže, su DV Vrapčić: Mungu akubariki – Bog te blagoslovio (voditeljica Snježana Tišljarić sa suradnicama), DV Leptir: Biti za drugoga na putu s Isusom (voditeljica Mišela Combaj i Natalija Tarandek), DV Sv. Mala Terezija: Briga za sebe – za one koji skrbe o djeci (voditeljica Dubravka Nikšić), DV Dubrovnik: Radost življenja je u drugome (voditeljice Marija Zvono, Dubravka Kalinić i Martina F. Feregja), DV Bukovac: Emocionalna inteligencija (voditeljice Diana Dorma Duvnjak i Buga Kahrić), DV Sunčev sjaj – Nazaret: Odnos s Bogom put do drugoga (voditeljice s. Jelica Đuzel i s. Domagoja Leović), DV Iskrica: Djela milosrđa u očima djeteta (voditeljice Jasminka Španjol i Kristina Petra), DV Sv. Mala Terezija: Naći sebe u susretu s drugim (voditeljica s. Katarina Pišković), DV Ivankovo: Biti za druge u DV Ivankovo (voditeljice: Jelica Katić i Katica Ilić) i DV Dobri: Širimo svjetlo (voditeljice Lucija Tartoro i Alenka Ćubelić).

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu