Budi dio naše mreže
Izbornik

KBF na virtualnoj Smotri Sveučilišta u Zagrebu

19.11.2020. - 21.11.2020.
Zagreb

Ove godine se zbog epidemioloških mjera Smotra Sveučilišta u Zagrebu, namijenjena maturantima i budućim studentima, održava virtualno od 19. do 21. studenoga.

Osim što je prisutan na službenoj mrežnoj stranici Smotre Sveučilišta u Zagrebu, Katolički bogoslovni fakultet osmislio je vlastiti „virtualni štand“, to jest mrežnu stranicu na kojoj se na različite načine predstavlja maturantima i budućim studentima.

Uz informacije o studijskim smjerovima, uvjetima upisa i studiranja, na stranici se mogu pogledati promotivni videouradci i fotogalerija, pročitati tekstualni prilozi, riješiti nagradni kvizovi te poslušati raznoliki glazbeni prilozi. Također se može pogledati rubrika svjedočanstava profesora i studenata KBF-a kao i bivših studenata, koji djeluju na različitim područjima Crkve i društva.

U dane virtualnog održavanja Smotre, KBF organizira program uživo, koji će se moći pratiti na samoj stranici. U četvrtak 19. studenoga gošća će biti vjeroučiteljica Marija Patrlj s temom „Vjeronauk u školi – da ili ne?“ U subotu 21. studenoga studenti će uživo razgovarati s fra Ivanom Lotarom o temi „Evangelizacija putem medija“.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu