Budi dio naše mreže
Izbornik

Korizmeni duhovni program u župi Gorica–Sovići

23.03.2023. - 26.03.2023.
Gorica

Korizmena duhovna obnova u župi Gorica–Sovići bit će održana od petka 24. ožujka do nedjelje 26. ožujka 2023. s temom „Čisto srce stvori mi Bože!“ Duhovnu obnovu predvodi župnik zadarske Župe Presvetog Srca Isusova fra Bojan Rizvan, član Franjevačke provincije sv. Jeronima u Dalmaciji i Istri.

Program će početi u petak pobožnošću križnog puta u 18 sati u župnoj crkvi u Gorici. Nakon toga slijedi duhovni nagovor, te misa u 19 sati.

U subotu, na svetkovinu Blagovijesti, fra Bojan će imati susret s krizmanicima i srednjoškolcima u Gorici u 11 sati. Poslijepodne slijedi molitva krunice u 18 sati te duhovni nagovor u 18:30, a nakon toga slavlje mise u 19 sati te klanjanje pred Presvetim.

U nedjelju će fra Bojan predslaviti mise u Sovićima u 9:30 te u Gorici u 11 sati. Poslijepodne, u 14 sati će na Zavali u Gorici biti put križa. Početak će biti na Gradini. Navečer u 20 sati, u staroj crkvi u Gorici bit će meditativno-glazbena večer, molitva na temu Muke Kristove u kojoj će sudjelovati veliki župni zbor, dječji župni zbor, Franjevačka mladež i klapa Bratovština.

Također, u župi će biti organizirana Korizmena humanitarna akcija za djecu u Majčinu selu u Međugorju. Pomoć će biti prikupljana od četvrtka 23. ožujka do nedjelje 26. ožujka u Starom župnom dvoru u Gorici od 18 do 20 sati. Prikupljat će se nekvarljivi prehrambeni proizvodi.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu