Budi dio naše mreže
Izbornik

Malonogometnom utakmicom najavljuje se ovogodišnji projekt „72 sata bez kompromisa“

30.09.2023. 11:30
Zagreb

Zagreb, (IKA) – Organizacijski tim volonterskog projekta „72 sata bez kompromisa“ u Zagrebu, u sklopu promocije projekta i ove godine organizira najavni događaj – malonogometnu utakmicu, na kojoj će se prikupljati sredstva za provođenje radnih akcija u sklopu projekta.

Najavni događaj bit će održan u subotu 30. rujna od 11:30 do 16 sati u sportskim dvoranama Osnovne škole Borovje (Davora Zbiljskog 7, Zagreb), a sama utakmica igrat će se u 12 sati.

Ciljevi projekta 72 sata bez kompromisa su, između ostalog, pomoć ljudima u potrebi te poticanje mladih na proaktivnost i prepoznavanje potreba društva. Mladi kao važan element i nositelji promjena u svakom društvu, pozvani su biti aktivni članovi zajednice. Kroz projekt se želi mladima približiti društvene potrebe kako bi oni, osnaženi i ohrabreni, pronalazili način za daljnje širenje dobrih djela. Mladi na ovaj način preuzimaju odgovornost, pokazuju inicijativu i djeluju. Stoga se ovogodišnjim najavnim događajem želi podići svijest o potrebitima u našim zajednicama, te okupiti mlade i stare na istom mjestu te kroz malonogometnu utakmicu skupiti sredstva kako bi se moglo pomoći onima kojima je to potrebno.

Bit će to također prilika da se javnost upozna s najvećim volonterskim projektom koji se jubilarni deseti put organizira u Republici Hrvatskoj, a deveti u Zagrebu od 12. do 15. listopada 2023. Projekt „72 sata bez kompromisa“ održava se u 17 gradova i dvije općine te za cilj ima okupiti mlade ljude od 15 do 35 godina kako bi kroz radne, ekološke i socijalne akcije stekli iskustvo volontiranja i osvijestili potrebe svoje lokalne zajednice.

 

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu