Budi dio naše mreže
Izbornik

Manifestacija „Vjera i kultura 2021.“

03.05.2021. - 08.05.2021.
Beli Manastir

Centar za kulturu Grada Belog Manastira i FKK „Baranja-film“ Beli Manastir te Udruga „Prijatelji sv. Martina“ od 3. do 8. svibnja organiziraju manifestaciju „Vjera i kultura 2021.“ Ulaz na sva događanja je besplatan, nužno je poštivanje epidemioloških mjera te će stoga broj sudionika biti ograničen.

U ponedjeljak, 3. svibnja u Mikro-kinu „Baranja-film“ s početkom u 20 sati održat će se projekcija filma „Bernadettina pjesma“.

U utorak, 4. svibnja u Etnološkom centru baranjske baštine mr. Igor Jakobfi održat će predavanje „Kultura odbacivanja i ekološko obraćenje“. Početak predavanje je u 18 sati, a dolazak treba najaviti na broj mobitela 095 383 9139. Predavanje će se prenositi i preko Facebook stranice Centra za kulturu i Prijatelji sv. Martina.

U srijedu, 5. svibnja u Etnološkom centru baranjske baštine prof. dr. sc. Zvonko Pažin održat će predavanje „Život svetog Martina“. Početak predavanje je u 18 sati, a dolazak treba najaviti na broj mobitela 095 383 9139. Predavanje će se prenositi i preko Facebook stranice Centra za kulturu i Prijatelji sv. Martina.

U četvrtak, 6. svibnja, uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, u Dvorani za produkcije Umjetničke škole u Belom Manastiru održat će se koncert Ante Milića (klavir), a početak je u 19 sati.

U petak, 7. svibnja u Maloj galeriji „Focus“ u Centru za kulturu održat će se „Edukativna izložba sveti Martin“.

Duhovno-rekreativno hodanje od Belog Manastira do Grabovca održat će se u subotu, 8. svibnja s početkom u 10 sati, a polazak je ispred stope sv. Martina u 10 sati.

U sklopu nastave vjeronauka, vjeroučiteljica Helena Ivičin održat će radionicu „Sveti Martin – simbol dijeljenja“.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu