Budi dio naše mreže
Izbornik

Međunarodni interdisciplinarni znanstveni skup "Snaga slabosti"

05.06.2023. 10:00
Zagreb

Fakultet filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Institut sv. Tome Akvinskog, u suradnji s Centrom za rehabilitaciju Zagreb, Papinskim sveučilištem sv. Tome Akvinskog u Rimu (Angelicum) i Katoličkim bogoslovnim fakultetom Univerziteta u Sarajevu organiziraju Međunarodni interdisciplinarni znanstveni skup “Snaga slabosti” u ponedjeljak 5. lipnja 2023. s početkom u 10.00 sati na Fakultetu filozofije i religijskih znanosti, Jordanovac 110, u dvorani Alessandro D’Errico (102, I. kat).

Cilj je prezentirati znanstveno-istraživačke rezultate o odnosu slabosti i jakosti, neuspjehu i uspjehu, ranjivosti i snazi, o poželjnosti ili nepoželjnosti slabosti, ranjivosti i neuspjehu, o prihvatljivosti i neprihvatljivosti slabosti, ranjivosti ili neuspjehu, o značaju slabosti, ranjivosti ili neuspjeha, te o tome možemo li umaći slabosti, ranjivosti ili neuspjehu itd.

U sklopu simpozija bit će predstavljena i knjiga “Pohvala slabosti” međunarodno poznatog filozofa Alexandrea Jolliena, koji je rođen s cerebralnom paralizom.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu