Budi dio naše mreže
Izbornik

Noć Svetišta u Ivanovcima

31.08.2019. 14:30

Ivanovci, (IKA) – Hrvatska Schönstattska obitelj u suradnji s Uredom za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije, u subotu 31. kolovoza 2019. u Svetištu Majke Triput Divne u Ivanovcima organizira susret mladih pod nazivom “Noć Svetišta”. Cilj je susreta upoznati mlade Đakovačko-osječke nadbiskupije  sa Svetištem i djelovanjem Schönstattske obitelji. Tema susreta je: Vjerodostojni.

Susret će započeti okupljanjem oko 14.30 sati, a završit će večernjim koncertom poznatog duhovnog glazbenika Alana Hržice i Srca Isusova. U planu su i mnoge druge pobožnosti, aktivnosti i hodočašća članova pokreta i ostalih vjernika. Posebna je molba upućena dekanima na razini dekanata ili susjednih župa da pokušaju dogovoriti prijevoz za mlade. Svi su svećenici, također, pozvani kao pomoć u ispovijedanju te da sudjeluju na susretu s mladima iz svoje župe.

Radi bolje organizacije ukupan broj sudionika treba prijaviti župnom uredu Svih Svetih, Đakovo do 1. kolovoza 2019. na telefonski broj: 031 802 300; 098 631 063 ili na e-mail: rkt.svih.svetih.dj@gmail.com.

15. rujna 2018. nadbiskup Đuro Hranić posvetio je Drugo Schönstattsko svetište u Hrvatskoj, a o Noći Svetišta je rekao: „Kao dijecezanski biskup ne mogu ne radovati se i ne podržavati ovako vrijedne i lijepe pastoralne inicijative vjerničkih društava, kao što je „Noć Svetišta“ u organizaciji Hrvatske Schönstattske obitelji. Podržavam i preporučujem priloženi program, sve vas mlade rado pozivam na sudjelovanje, a organizatorima i svima koji im u tome pomažu od srca zahvaljujem“.

Noć Svetišta

 

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu