Budi dio naše mreže
Izbornik

Otvorenje i blagoslov nove crkve župe Gospe od Anđela u Trogiru

23.11.2019. 17:00

Trogir (IKA) – Župa Gospe od Anđela najveća je trogirska župa koja ove godine obilježava 45 godina postojanja. Njeni župljani godinama svakodnevno mole za izgradnju nove crkve koja bi zadovoljila sve župne potrebe. Već desetljećima velik broj vjernika misu sluša iz dvorišta jer je župna crkva premalena za sve one koji dolaze na misu.

Nakon dugogodišnjih iščekivanja dočekali su trenutak otvaranja te blagoslova nove crkve s pastoralnim centrom i dječjim vrtićem koji će nositi ime sv. Ivana Pavla II. Izgradnja crkve započela je upravo na blagdan sv. Ivana Pavla II. prije tri godine kada je blagoslovljen i postavljen kamen temeljac nove crkve.

Građani Trogira, ali i okolice, dobili su izvrstan prostor pastoralnog centra koji će imati mnoštvo društvenih namjena te će zajedno s dječjim vrtićem biti u službi odgoja, obrazovanja, kulture, caritasa i drugih potreba.

Prva misa proslavit će se u subotu 23. studenog u 17 sati, a predvodit će je mons. Miroslav Vidović, generalni vikar splitsko-makarske nadbiskupije.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu