Budi dio naše mreže
Izbornik

Predstavljanje knjige Ljiljane Matković-Vlašić „Zašto sam slikala? Otkrivanje umjetnosti“

25.04.2024. 18:00
Zagreb

Kršćanska sadašnjost 25. travnja u 18 sati organizira predstavljanje knjige slikarice i spisateljice Ljiljane Matković-Vlašić, Zašto sam slikala? Otkrivanje umjetnosti u knjižari na adresi Kaptol 1 u Zagrebu. Knjiga je to koja je objavljena 2021., u jeku pandemije koronavirusne bolesti što je odgodilo njezino predstavljanje i susret s čitateljima.

U tjednu koji promiče knjige i čitanje, uz projekt Knjiga svima i svuda, knjigu Ljiljane Matković-Vlašić predstavit će teolog, svećenik i književnik don Anton Šuljić te profesorica Lada Žigo Španić, književna kritičarka, esejistica i prozaistica, članica Društva hrvatskih književnika.

O knjizi će govoriti i sama autorica Ljiljana Matković-Vlašić, slikarica i pjesnikinja, ujedno i spisateljica koja u knjizi Zašto sam slikala? „ispovjedno, autobiografski, mudro i pronicljivo niže pred čitateljem svoje poglede, razloge, povode i poticaje koji su je navodili na slikanje, ali i više od toga“. Knjigu će se u tjednu projekta Knjiga svima i svuda moći kupiti po sniženoj cijeni, uz ostale autoričine knjige u izdanju Kršćanske sadašnjosti (Blago mirotvorcimaBudi bez svega, živote i Ti nisi sišao s križa).

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu