Budi dio naše mreže
Izbornik

Predstavljanje knjige „Neplanirano“ inicijative „40 dana za život“ uz svjedočanstvo Zlatka Krznarića

25.10.2019. 19:45
Koprivnica

Koprivnica, (IKA) – Molitvena inicijativa „40 dana za život“ i nakladna kuća Verbum organiziraju predstavljanje knjige „Neplanirano“ u petak 25. listopada u 19.45 sati u župi blaženog Alojzija Stepinca u Koprivnici.

Predavači na tribini bit će Petra Milković, izvršna direktorica kampanje „40 dana za život“, i Zlatko Krznarić, otac petero djece, koji će podijeliti svjedočanstvo o tome kako je Bog pokucao na vrata njegova života. Uz predstavljanje knjige, moći će se čuti informacije o dosadašnjem tijeku ovogodišnje jesenske kampanje koja nosi naziv „Za dijete više“.

O knjizi su kazali: don Damir Stojić: „Zbog ove knjige i svjedočanstva Abby Johnson stotine medicinskih djelatnika prestalo je raditi u industriji pobačaja. Zato ovu knjigu pisanu u dijaloškom tonu preporučujem liječnicima, medicinskim sestrama, studentima medicine, profesorima i učenicima medicinskih škola“ i dr. Ivan Zmijanović, šibenski ginekolog koji više ne radi abortuse: „Iz osobnog iskustva znam o čemu Abby Johnson svjedoči i kroz kakvu je muku i preobrazbu prošla. Otvoreno i iskreno se otvorila javnosti što je rezultiralo brojnim spašenim životima. Ovu knjigu treba pročitati svaki medicinski djelatnik i onaj koji dvoji oko pitanja pobačaja“.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu