Budi dio naše mreže
Izbornik

Projekt „Nightfever“ u crkvi sv. Vlaha

23.09.2022. 20:00
Dubrovnik

Projekt Nightfever vraća se u Dubrovnik te će se održati u petak 23. rujna u crkvi sv. Vlaha. Program će započeti u 20 sati euharistijskim slavljem, nakon kojeg slijedi molitveno-meditativni program na mnogobrojnim svjetskim jezicima pred izloženim Presvetim Oltarskim Sakramentom. Cijeli program animirat će mladi Dubrovačke biskupije.

Nightfever je projekt međunarodnoga karaktera pokrenut 2005. godine u Kölnu u Njemačkoj, nakon Svjetskog dana mladih. Osmišljen kao večer otvorenih vrata crkve želi ljudima, koji se tu večer zateknu u Gradu, omogućiti trenutke molitve i meditacije. Specifičnost Nightfevera je u pjesmi, molitvi i meditaciji na više svjetskih jezika.

Projekt je do sada održan u šezdesetak svjetskih gradova, poput Rima, Sydneyja, Glasgowa, Münchena, Lurda, te Splita u kojem je ovaj projekt realiziran prvi put u Hrvatskoj 2012. godine, a u Dubrovniku 2013. Velika posjećenost i izrazito pozitivne reakcije stanovnika Grada te domaćih i stranih gostiju opravdale su pokretanje ovog projekta.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu