Budi dio naše mreže
Izbornik

Proslava svetkovine Rođenja sv. Ivana Kristitelja na Škurinjama, Zlobinu i Delnicama

24.06.2022. 10:00
Rijeka

Župe Škurinje, Delnice i Zlobin u petak 24. lipnja proslavit će župni blagdan –  Rođenje sv. Ivana Kristitelja.

Trodnevnu duhovnu pripravu u župnoj crkvi na Škurinjama od utorka 21. lipnja do četvrtka 23. lipnja predvodi vlč. Vjekoslav Đapić, vikar za kler. Mise su na rasporedu u 19 sati. Mogućnost za ispovijed je pola sata prije misa.

Na svetkovinu Rođenja sv. Ivana Kristitelja, u petak 24. lipnja,  euharistiju u 10 sati predvodi vlč. Kristijan Zeba, župnik Župe Svetog Križa – Srdoči. Svečano liturgijsko slavlje u 19 sati predvodi generalni vikar Riječke nadbiskupije vlč. Mario Tomljanović.

Mise trodnevne duhovne priprave u župnoj crkvi u Delnicama, od 21. do 23. lipnja služit će se u 18 sati. U četvrtak 23. lipnja, nakon mise je euharistijsko klanjanje.

U petak 24. lipnja, na svetkovinu Rođenja sv. Ivana Kristitelja, liturgijsko slavlje u 9 sati predvodi župnik Tadija Tomkić, a u 18 sati vlč. Robert Riemann.

Ivanje na Zlobinu započinje 23. lipnja na mjesnom groblju sv. Misom za sve pokojne župljane. U slučaju kiše, misa će biti u crkvi.

U petak 24. lipnja, na svetkovinu sv. Ivana Krstitelja, svečano liturgijsko slavlje u 18 sati služit će vlč. Nikica Jurić, župnik Bakra. Misa će se toga dana slaviti i u 10 sati.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu