Budi dio naše mreže
Izbornik

Proslava Velike Gospe u Molvama

12.08.2020. - 15.08.2020.

U Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije, u kojoj se ove godine slavi jubilarna 550 godina od nastanka čudotvornog kipa Majke Božje Molvarske, svečano se slavi svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije kojoj prethodi trodnevna priprava.

Prvog dana trodnevnice 12. kolovoza u 18.30 je krunica, misa i klanjanje koje predslavi o. Đuro Hontić. Drugoga dana, 13. kolovoza u 18.30 sati krunicu, misu i klanjanje predvodi o. Željko Paša, DI. Trećeg dana trodnevnice 14. kolovoza trodnevnicu predslavi o. Tomislav Glavnik, vikar provincije. U 20 sati je misa kod zavjetne kapelice i procesija s čudotvornim kipom Majke Božje Molvarske. Toga je dana ujedno proslava blagdana sv. Maksimilijana M. Kolbea.

Na Veliku Gospu mise u 7 i 9 sati kod zavjetne kapelice predslavi vlč. Krunoslav Novak, profesor na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. U 10 sati počinje procesija s čudotvornim kipom Majke Božje Molvarske. U 11 sati započinje misa koju predslavi varaždinski biskup Bože Radoš. Tom će prigodom biti upriličen blagoslov temelja ,Duhovno-pastoralnog centra ,,Oaza Bezgrešne”.

U 16 sati je blagoslov djece i roditelja koji predslavi o. Miljenko Hontić. U 19 sati je zahvala za primljene milosti a u 20 euharistijsko klanjanje.

Više informacija na www.zupa-molve.com i Facebook stranici: Marijino svetište Molve.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu