Budi dio naše mreže
Izbornik

Psihološko-duhovni seminar u Lovranu

03.06.2022. - 05.06.2022.
Lovran

Zaklada biskup Josip Lang (Zagreb) i MARRE – Agencija za pastoral turista (Wien) organiziraju psihološko-duhovni seminar od 3. do 5. lipnja u Domus Laurana u Lovranu. Stručna predavanja i kreativne radionice s ciljem oslobađanja od straha i tjeskobe i drugih trauma uzrokovanim stresom od korona virusa i drugim životnim stresovima od rata i potresa vodit će predsjednik Zaklade psiholog o. Mijo Nikić.

Dolazak u petak navečer 3. lipnja, a odlazak u nedjelju 5. lipnja nakon ručka; cijena punog pansiona za dva dana + troškovi organizacije: 150 eura (1000 kuna). Svojim sudjelovanjem na seminaru pomažete siromašnim i nemoćnim osobama za koje se brine Zaklada biskupa Josipa Langa.

Prijave: 00385 992103903 ili mailom: office@marre.at

Kratki opis projekta: Posljedice psihotraume uzrokovane pandemijom korona virusa i drugim stresorima očituju se na tjelesnoj, psihičkoj, društvenoj i duhovnoj razini osobe. Prvi dio susreta je teoretski: predavanja uz pomoć prezentacija; a drugi dio susreta praktični: misa, klanjanje i meditacija o ljubavi Božjoj koju Duh Sveti razlijeva u naše srce (usp. Rim 5,5). Prilika za ispovijed.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu