Budi dio naše mreže
Izbornik

Psihološko-duhovni seminar Zaklade biskup Josip Lang

26.10.2019. - 27.10.2019.

Zagreb, (IKA) – Zaklada biskup Josip Lang organizira psihološko-duhovni seminar na temu: „U Bogu je mir, dušo moja“ u Bazilici Srca Isusova u Zagrebu. Program počinje 26. listopada u 9 sati, a završava 27. listopada u 13 sati. Voditelj je o. Mijo Nikić sa suradnicima.

Teme seminara su: Odakle dolazim, zašto živim i kamo nakon smrti odlazim?; Veličina i bijeda čovjeka; obraćenje srca – uvjet za mir i radost duše; Upoznaj, prihvati zavoli i promijeni sebe – obrati se!; Kako pobijediti psihičke traume i prisilne misli te postići mir duše; Kako nadvladati stres i depresiju – kako pomažu vjera i medicina; Što nas čeka poslije smrti?: Božji sud, čistilište, pakao, raj?; Bog Otac – milosrdni sudac; Isus Krist – moj Spasitelj i Otkupitelj; Duh Sveti – moj Branitelj, Tješitelj i Iscjelitelj; Liječenje opraštanjem: Oprosti da oslobodiš u sebi sile ljubavi.

Program uključuje i psihološko-duhovnu meditaciju: susret s potisnutim emocijama i konfliktima, ispit savjesti i mogućnost za ispovijed te klanjanje pred Presvetim i molitve za iscjeljenje duševnih i tjelesnih rana.

Prijave i informacije su na broj telefona 01/4803-043 te na mrežnoj stranici www.zbjl.hr

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu