Budi dio naše mreže
Izbornik

Salesianina odgojna večer „Očevi, gdje ste? Promišljanje o očinstvu i autoritetu“ u Sesvetama

20.03.2023. 20:00
Zagreb

Salesianine odgojne večeri (SOV) održat će se u ponedjeljak 20. ožujka u 20 sati u pastoralnom centru Župe Svih svetih u Sesvetama o temi „Očevi, gdje ste? Promišljanje o očinstvu i autoritetu“.

Susret će poslužiti kao prilika za razgovor o bitnoj temi krize identiteta očeva, a u tome će mu zasigurno pomoći i svetkovina sv. Josipa koja se slavi istoga dana.

U suvremenom svijetu muškarci se suočavaju s mnogim krizama i izazovima, a jedna od njih je i kriza očinstva koja se reflektira i na čitavu obitelj. Višestruke uloge oca, supružnika i muškarca zahtijevaju i razvoj pojedinih kvaliteta koje u današnje vrijeme nije jednostavno ostvariti.

Na susretu će gostovati Josip Juraj Zelić, otac četvero djece i salezijanac don Mihovil Kurkut.

Josip Juraj Zelić, otac četvero djece, kojega najčešće opisuju riječima „markantan“, „karizmatičan“ i „čudesan“, a on sebe smatra skromnim, krotkim i poniznim. Trenutno radi kao ekonomist u Pivovari Medvedgrad.

Mihovil Kurkut, rodom s otoka Murtera, svećenik je salezijanac koji ima iskustva rada s mladima više od 25 godina u Hrvatskoj i Italiji. Danas radi kao direktor izdavačke kuće Salesiana i voditelj oratorija u Rijeci.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu