Budi dio naše mreže
Izbornik

Stručni skup za odgojiteljice u vjeri u predškolskim ustanovama

27.04.2019. 09:00

U subotu 27. travnja u prostorijama Centralnog bogoslovnog sjemeništa u Splitu, s početkom u 9 sati, održat će se stručni skup za sve odgojiteljice koje su završile teološko-katehetski seminar za provođenje vjerskog odgoja u predškolskim ustanovama. Tema stručnog skupa je „Odgoj u vjeri posredstvom kršćanskih simbola“.

Ovaj stručni skup nalazi se u Katalogu stručnih skupova Agencije za odgoj i obrazovanje. Odgojiteljice se trebaju prijaviti isključivo elektroničkim putem na: ettaedu.azoo.hr najkasnije do 26. travnja ove godine.

Program počinje u 9 sati misnim slavljem, a potom je u 10 sati predavanje „Teologija i poruka kršćanskih simbola“ koje će održati dr. sc. Domagoj Volarević. Nakon tematske rasprave i stanke od 11.15 do 14 sati su pedagoške radionice: „Kršćanski simbol: svjetlo“ (voditeljice: Ranka Rogulj i Milva Buljubašić); „Kršćanski simboli: kruh i vino“ (voditeljice: Ecija Budić i Ivana Šarić); „Kršćanski simbol: voda“ (voditeljice: Mirela Muhar i Katja Ivančić). U 14 sati bit će rasprava i zajednički zaključci.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu