Budi dio naše mreže
Izbornik

Susret župnih lektora Slavonsko-podravskog, Zapadno-slavonskog, Posavskog i Katedralnog arhiđakonata u skladu s programima Godine Božje riječi

17.02.2020. - 20.02.2020.

Slatina, Pakrac, Nova Kapela, Požega (IKA) – U skladu s programima Godine Božje riječi, a u pripravi za ovogodišnju korizmu u ponedjeljak 17. veljače u Hrvatskom domu u Slatini održat će se susret župnih lektora Slavonsko-podravskog arhiđakonata s početkom u 19 sati. Program susreta sadrži kratka tematska izlaganja na koja će se nadovezati radionice po metodi lectio divina koje će se održati u prostorima spomenutog Doma i Pastoralnoj dvorani slatinske Župe sv. Josipa.

U Osnovnoj školi braće Radića u Pakracu održat će se 18. veljače u 19 sati susret župnih lektora Zapadno-slavonskog arhiđakonata. Program susreta sadrži također kratka tematska izlaganja na koja će se nadovezati radionice po metodi lectio divina.

Susret župnih lektora Posavskog arhiđakonata održat će se 19. veljače u 19 sati u Hrvatskom domu u Novoj Kapeli, a susret župnih lektora Katedralnog arhiđakonata održat će se 20. veljače također u 19 sati u Maloj dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi, a radionice po metodi lectio divina u prostorima požeške Katoličke gimnazije

U sklopu svih susreta bit će predstavljeni i ovogodišnji korizmeni programi u Godini Božje riječi te model njihovog odvijanja te će, uz župne lektore, sudjelovati svećenici i vjeroučitelji istog arhiđakonata, kao nositelji ostvarivanja spomenutih programa.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu