Budi dio naše mreže
Izbornik

Svetkovina sv. Jurja u Riječkoj nadbiskupiji

20.04.2021. - 24.04.2021.
Rijeka

Župe Trsat, Hreljin, Lič, Lovran i Gornja Drenova u petak 23. i subotu 24. travnja slave blagdan svog nebeskog zaštitnika sv. Jurja mučenika. Zbog pandemije koronavirusa i epidemioloških mjera kojima je cilj spriječavanje zaraze, ovogodišnja proslava u navedenim župama bit će skromnija i u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama.

U utorak 20. travnja u župnoj crkvi sv. Jurja mč. u Liču počinje trodnevna duhovna priprava. Mise do 22. travnja su na rasporedu u 18 sati. U isto vrijeme, u 18 sati, slavit će se i blagdanske mise u petak 23. travnja i subotu 24. travnja. Predvodi župnik vlč. dr. sc. Tomislav Zečević.

Župa Hreljin svog nebeskog zaštitnika sv. Jurja mč. proslavit će misnim slavljem u petak 23. travnja u župnoj crkvi 10:30 i ukoliko vremenske prilike budu dopuštale, na otvorenom – na Gradini, u 18 sati. Predvodi župnik vlč. Marko Šarić.

U Župi Lovran svetkovina sv. Jurja mč. proslavit će se u subotu 24. travnja. Misu u župnoj crkvi u 18 sati služit će župnik preč. Matija Rašpica.

Svetkovina sv. Jurja mč. obilježit će se i uistoimenoj župi na Gornjoj Drenovi u skladu s rasporedom Župe i važećim epidemiološkim mjerama.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu