Budi dio naše mreže
Izbornik

Tečaj razlučivanja kako donositi odluke s Bogom

18.01.2022. 18:18
Zagreb

SKAC nudi mladima tečaj razlučivanja kako donositi odluke s Bogom. Tečaj će se održati u sedam tjedana, u Palmotićevoj 31, u Zagrebu utorkom u 20 sati od 18. siječnja do 1. ožujka 2022. godine. Voditelj je o. Tomislav Špiranec, isusovac, duhovnik SKAC-a.

Sam proces prijave zahtjeva ispunjavanje ove PRIJAVNICE nakon čega se uključuje u proces obavljanja predvježbi. Predvježbe su osmišljene kao priprema za tečaj i njihovo obavljanje je nužan preduvjet za sudjelovanje u istom. Kotizacija za tečaj iznosi 150,00kn i potrebno ju je uplatiti unaprijed dok se za to dobije obavijest.

Poželjno je da kandidati imaju od 18 do 35 godina te neku konkretnu odluku na umu. “Budući da je za donošenje odluka po Božjem preduvjet unutarnja sloboda spram mogućnosti koje se nude, važno je imati barem čežnju za istom. Predvježbe će vam pomoći doći u stanje slobode naspram svoga izbora, sukladno vašem osobnom trenutnom stanju. Stoga ovaj tečaj nudi više od same odluke: vježbanje u slobodi”, poručuju organizatori.

Očekivani ishodi tečaja su da će polaznici usvojiti jednostavne principe ignacijevskog razlučivanja te steći iskustvo temeljitog donošenja konkretne odluke s Bogom. Prijave su otvorene do kraja studenoga ili do popunjenja mjesta.

Za sve nedoumice i više informacija javiti se na: idom@skac.hr.

Pošaljite nam svoju najavu

Ime i prezime su obavezni

E-mail je obavezan

Opis najave je obavezan

Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovno.
Pošalji najavu